Helgelev

Kom som helgelev till Ebba Camitz och Låssa Equestrian tillsammans med din häst för vidareutbildning.
Ryttare och hästar på alla utbildningsnivåer är välkomna, från rena nybörjare till de som redan har kommit långt i sin utbildning.

Som helgeelev får du en lektion varje förmiddag Fredag Lördag Söndag.
Under varje lektion går vi igenom och gör en rörelseanalys av hästen, en analys av vad som händer för dig som ryttare samt övningar som kan hjälpa er att förbättra de utmaningar som uppstått tidigare och hur ett träningsupplägg för de kommande dagarna ser ut. Du får även med dig olika verktyg för olika situation och för ditt kommande träningsupplägg som kan ge dig en känsla av att kunna hantera många olika tänkbara situationer
Exemplevis, vid hand arbete, longeringsarbete samt uppsutten träning.

Fördelen med att komma som helgelev är att du med tre dagars intensiv träning får en boost att fortsätta det vardagliga arbetet på hemmaplan.

Du får tillgång till de olika ”verktygen” och en uppfriskning av det som vi tidigare gått igenom.
I helgens lektioner ingår både ridutbildning i praktiskt utförande och en stor portion teori för att på ett djupare plan få en förståelse för hästens rörelse/biomekanik och mentala process. Varför uppstår de problem som du upplever hemma, hur kan det förklaras biomekanisk och ur den mentala processen hos hästen och hur kan vi som ryttare hantera detta för att ta oss framåt i utvecklingen?
Dessa frågor och många fler dyker ofta upp och allt eftersom uppstår nya som vi under helgens gång tar upp och resonerara kring.

I en lugn gårdsmiljö med endast 5 boxar på gården ger det dig en lugn och stabil mijlö att lära dig och fokusera på dig och din häst, långt bort från vardagen.

Box och hage
Tillgång till en 15 kvadratmeter stor box samt hage med gräs. Som helgelev tar man med eget grovfoder/kraftfoder.
I service ingår in-och utsläpp täcken o boots etc fre-söndag,
Mockning av box och hage sköter du själv.

Boka såhär
De allra flesta helger tar jag emot helgelever.
Skicka ett mail till lassaequestrian@gmail.com och tala om vilken vecka du önskar komma.
Bokningen är bindande, men oftast hittar vi en annan helg om förhinder meddelas i god tid före.

Priset

Helgelev Fre-Söndag inklusive 3 lektioner, tillgång till ridbana 42×22 samt ridhus 23x13m, box 15 kvm och hage under er vistelse.

Se även möjligheten för Veckoelever ->

RSS
Follow by Email
Instagram