Helgelev eller Veckoelev?

Här kommer två nya koncept som jag inför under hösten
I paketform kan du komma för en vecka eller för en helg, alternativt 3 dagar mitt i veckan, såkallade vecko eller helgelever.
Du och din häst kan således komma för de dagar ni önskar och få en riktig boost in i höstens mörker med olika ”verktyg” att hantera de dagliga utmaningarna och de sedan länge invanda mönstren.

Boka genom att skicka ett mejl till ebbacamitzridutbildning@gmail.com
eller ring mig på 0704930206

Så här skriver Lina som var här i 6 veckor med sin underbara ponny Frank i somras.
”Jag och min 6 åriga ridponny har stått hos Ebba på Låssa Gård i 6 veckor för intensivträning/omskolning då jag ville få en bra start för honom att börja använda sin kropp på ett bättre sätt istället för att spring ikapp sin balans och lysa ryggen.
Ebba är otroligt engagerad och stor kunskap om hästens biomekanik. Hon ser hela tiden vad som sker i hästen och hjälper ryttaren att lära sig kontrollera sin egen rkopp och känna hästen för att guida den till att finna balans och börja bära sig själv på.
Jag märker stor skillnad på både min och min hästs hållning efter dessa veckor och jag fått så många verktyg att jobba med olika situationer. Ebba har en fantastisk känsla för både häst och ryttare och är väldigt pedagogisk och trygg vilket ökar motivation och fokus.
Jag är väldigt glad att jag hittade Ebba och kommer fortsätta träna regelbundet hos henne”. //Lina och Frank.

Det finns för tillfället 2 boxar lediga för dessa aktiviteter.

Här kommer lite information om vad du som elev får när du kommer till mig och tränar här på Låssa Gård.

Kom som helgelev till Ebba Camitz och Låssa Equestrian tillsammans med din häst för vidareutbildning.
Ryttare och hästar på alla utbildningsnivåer är välkomna, från rena nybörjare till de som redan har kommit långt i sin utbildning.

Som helgelev får du en lektion varje förmiddag Fredag Lördag Söndag, alternativt kan du välja andra 3 dagar mitt i veckan eller det som kan tänkas pass din vardag.
Under varje lektion går vi igenom och gör en rörelseanalys av hästen, en analys av vad som händer för dig som ryttare samt övningar som kan hjälpa er att förbättra de utmaningar som uppstått tidigare och hur ett träningsupplägg för de kommande dagarna ser ut. Du får även med dig olika verktyg för olika situation och för ditt kommande träningsupplägg som kan ge dig en känsla av att kunna hantera många olika tänkbara situationer
Exemplevis, vid hand arbete, longeringsarbete samt uppsutten träning.

Fördelen med att komma som helgelev är att du med tre dagars intensiv träning får en boost att fortsätta det vardagliga arbetet på hemmaplan.


Kanske skulle Veckoelev passa dig bättre?

Som veckoelev får du en lektion om dagen under 5 dagar.
Under varje lektion går vi igenom och gör en rörelseanalys för var hästen befinner sig just idag, en analys av dig som ryttare din balans hur du kan förbättra din balans med enkla medel och tankegångar samt övningar som kan hjälpa er som ett team att förbättra de utmaningar som uppstått tidigare och hur ett träningsupplägg för de kommande dagarna ser ut.
Du får även med dig olika verktyg för olika situation och för ditt kommande träningsupplägg som kan ge dig en känsla av att kunna hantera många olika tänkbara situationer exempelvis, vid hand arbete, longeringsarbete samt uppsutten träning.

Du får tillgång till de olika ”verktygen” och en uppfriskning av det som vi tidigare gått igenom.
I helgens lektioner ingår både ridutbildning i praktiskt utförande och en stor portion teori för att på ett djupare plan få en förståelse för hästens rörelse/biomekanik och mentala process. Varför uppstår de problem som du upplever hemma, hur kan det förklaras biomekanisk och ur den mentala processen hos hästen och hur kan vi som ryttare hantera detta för att ta oss framåt i utvecklingen?

Priset
Helgelev Fre-Söndag inklusive 3 lektioner, tillgång till ridbana 42×22 samt ridhus 23x13m, box 15 kvm och hage under er vistelse.
2550 kr

 

Jag ser fram emot att se dig här!
Välkommen

RSS
Follow by Email
Instagram