Rehab omskolning och träning

Det här är Ingo 9 år. Han är diagnosticerad med Kissing Spines för tre år sedan som veterinärerna ansåg var av den grövre arten och som tvivlade på hans förutsättningar att någonsin kunna fungera som ridhäst.

Ingo och jag påbörjade vår tuffa och oerhört intressanta rehabresa för 3 år sedan, från hopplöshet till att Ingo är min absolut ärligaste o bästa läromästare som har visat mig och alla i hans närhet att det mesta är möjligt.
Jag har att tacka min vägledare och tränare Jean Luc Cornille, för att han så otroligt generöst delar med sig av sina samlade erfarenheter, kunskap och vetenskap som han under sina år som tävlingsryttare på högsta nivå i samtliga discipliner och med olika svåra rehabfall har samlat på sig i samarbeten med otaliga veterinärer och forskare.
Jag har tack vare Ingo sedan 3 år specialiserat mig inom hästens biomekanik. Genom analys av rörelsemönster, ingående kunskap om de olika funktionerna i hästens kropp och knopp kan vi öka hästens prestationsförmåga och minska på dess belastning, således få hållbara länge levande och på topp presterande atleter oavsett nivå.
Snart är det dags för nördkurs med Jean Luc Cornille -Science of motion igen!!
16-18 November kommer han till Stockholm! Kom du med! Vi kommer att vara där det kan du lita på 
// Ingo och Ebba

Är du intresserad av att lära dig mer om hästens biomekanik, har du en häst som har haft mycket skador som behöver omskolas eller rehabiliteras till ett mer funktionellt rörelsemönster eller är du nyfiken på hur det här kan hjälpa dig och din häst att komma vidare?
Hör av dig till mig.
Alla nivåer är välkomna, jag anpassar undervisningen helt till dig och din hästs nivå.
Mejla ebbacamitzridutbildning@gmail.com
eller ring 0704930206 

#Ilovehim #mysuperstar #biomekanik#vetenskapochkunskap #scienceofmotion#biomechanics #horsesandridersintraining#låssaequestrian #sustainabledressage #dressage#fortheloveofhorses

 

RSS
Follow by Email
Instagram